A modern konyha nélkülözhetetlen elemei DWD fiókrendszerek

Napjaink higiéniai követelményeinek elsősorban a fém fiókoldalakkal készülő szerkezetek felelnek meg. A legújabb formatervezésnek megfelelő fiókok méretei megnőttek, szélességük elérheti akár az 120 cm-t is. Az ilyen méretű tároló helyek nagy mennyiségű konyhai eszköz vagy élelmiszer tárolására alkalmasak, ezért a fióknak nagy teherbírással kell rendelkezni.
A széles fiókot nem csak a közepén hanem a szélein megfogva is tudnunk kell működtetni, a szerkezet deformálódása nélkül. A kor elvárásainak megfelelően csak teljes kihúzású fiókok jöhetnek szóba, amelyek önbehúzósak és ráadásul csillapított működésűek, hogy a legmérgesebb háziasszony se tudja becsapni őket.

A fenti elvárásoknak messzemenően megfelelnek a Forest Hungary Kft kínálatában szereplő DWD fiókrendszerek. A precíz golyós síneknek köszönhetően a szerkezet működése rendkívül pontos és csendes. A tároló helyek nagymértékben variálhatók a legkülönbözőbb eszközök helyigényének megfelelően. Nem utolsó szempont hogy a DWD fiókok egyszerűen szerelhetők. A megadott rajzok alapján a fiókfeneket és fiók hátat kell 16 mm-es forgácslapból leszabni, illetve a fiókelőt kialakítani. Ezek után az összeszerelés akár egy csavarhúzó segítségével elvégezhető. A fiók szerkezetek teherbírása akár 80 kg is lehet, de természetesen elérhetők kisebb, 40 és 60 kg teherbírású szerkezetek is.

Bővebb információ:
Forest Hungary Kft.
8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 90/a
Telefon: (06- 92) 507 800
Fax: (06-92) 507 890
[email protected]
www.foresth.hu

Forrás: http://ezermester.hu/articles/article.php?getarticle=620

This entry was posted in Konyhabútor tippek and tagged , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>