Mdf fóliás ajtófrontok egyedi bútorra

Mdf fóliás ajtólapok

Mdf fóliás ajtólapok

Mi is azaz MDF? Közepes sűrűségű farostlemez száraz eljárással készül, ezért mindkét oldala sima, felülete kezelhető.  A farostlemeznél szélesebb felhasználást tesz lehetővé. Készül gyengén vízálló, illetve fokozottan tűzálló kivitelben is. A bútorajtók esetén a hordozó anyag 18 mm vastag, E1 minőségű hátoldalon fehérre laminált MDF-lap. A bevonó anyag 0,4 mm vastag PVC fólia, a magasfényű fóliák 0,8 mm vastagságúak. A PVC fólia színeit a gyártó cégek határozzák meg. Mivel az MDF jól megmunkálható ezért a felületét különféle marásmintával lehet ellátni.

A marásminta és a szín kompozícióval elég sok megjelenést lehet elérni. A fólia felületét nézve kapható matt, magasfényű és antikolt formában. A tömörfa ajtó frontoknál jóval kedvezőbb áron lehet hozzá jutni. Rendelhető szabvány és egyedi méretekben. A felülete teljesen vízálló, és sima. A magasfényű fóliás ajtóknál a tisztítását a védő fólia levétele után nem szabad egyből elkezdeni. A fólia felületén lévő lakk réteg 3-4 hét után keményedik ki. A felhasználási területét tekintve konyhabútorok, nappali-háló szobabútorok, fürdőszoba bútorok, beépített szekrényajtókon alkalmazzuk. Egyéb kiegészítő termékek is készülhetnek MDF fóliázott lapokból. Asztallapok meghatározott formákban, franciaágy elemek, és csempe helyett falburkoló elemek.

Konyhabútorokhoz pillérlécek, amivel rusztikusabb hatást érünk el. Alsó fénycsőtakaró lécek és felső párkánylécek.

This entry was posted in Konyhabútor tippek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>