Magasfényű akril ajtólapok

3

Magasfényű akril ajtólapok

Fenti termék a bútoripar és a belsőépítészetben jelen kor igényeinek megfelelő magasfényű lapok új generációja. Vetélytársai, a festett és fóliás MDF frontok, illetve a tökéletes fényt biztosító üveglap borítású anyagok. Ezen termék ára az MDF konyhabútor ajtókkal megegyező, tulajdonságai viszont messzemenően felülmúlják azokat, és kevéssé maradnak le, az üveglap borítású ajtólapoktól. Szerkezetileg a következőképpen alakul: a felület, egy 2 mm vastag, egyéb területekről már jól ismert AKRIL lap, melynek a hordozóanyag felőli oldala színezett, a hordozóanyag 16 mm vastag (alapesetben fehér) laminált forgácslap.

Az élek lezárása 0,5 mm vastag alumínium élzáróval történik. Ennek a szerkezeti felépítésnek az eredménye, egy tökéletesen sík, tükör fényt biztosító 18 mm vastag panel. A használati utasításokat betartva a felülete egy kemény réteget eredményez, mely karcállósága igen jó, sérülés esetén javítható, polírozható (szilikonmentes polírpasztával), a technológiából eredően a festékréteg sosem sérül, polírozással nem csökken a vastagsága. A faiparban ismert, alapgépekkel vágható, fúrható, marható. Alapesetben belül fehér, kétoldalt színes változatban is rendelhető. Nincs megkötött méretlista, nincs egyedi felár. Rendelhető továbbá egyedi vastagságban is. Üveges kivitel nincs, azonos munka esetén. Alumínium keretes üvegajtóval egészítjük ki. Bármilyen egyedi színben rendelhető felár nélkül.

This entry was posted in Konyhabútor tippek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>