Gardróbszekrény kiegészítők

Gardróbszekrény kiegészítők

Gardróbszekrény kiegészítők

Gardróbszekrény készítésénél a belső elrendezést mindenki a maga elvárásaihoz próbálja igazítani. A megfelelő mennyiségű polcokkal, fiókokkal, és a praktikus rendszerezők segítségével. A gardróbszekrény mérete megválasztásánál érdemes a szoba teljes magasságát kihasználni. A gardróbszekrény belső kialakításánál figyelembe kell venni a tárolandó ruhaneműk, dobozok elhelyezkedését. A belső polcokkal a hajtogatott ruháknak, dobozoknak használjuk. A fiókokat fehérnemű, övek, táskák pakolására alkalmazható. Krómakasztó rudakkal a fogason elhelyezett ingeket, kabátokat tároljuk.

A másik megoldás erre a célra az úgynevezett ruhalift, melyet a szekrények legfelső részébe szerelve is elraktározhatjuk a fogasokon elhelyezett ruhákat. A ruhaliftet egy könnyed mozdulattal egy lehúzórúd segítségével elérhető távolságba tudjuk helyezni, így a magasabban lévő ruhákat is praktikusan tudjuk tárolni. A vállfára akasztott ruhákat a szekrényünkre merőleges formába is tudjuk tárolni. Ezzel a vasalttal magunk felé húzva jönnek elő az akasztott ruhaneműk. Különféle fém rácspolcokkal is lehet kombinálni a szekrényünk belsejét, amivel könnyen áttekinthetővé válik a belső rendszerezés. Az összehajtott nadrágjainkat a szekrény test oldalfalára szerelhető, teljesen kihúzható fém nadrágtartóra helyezhetjük. A nyakkendőket és az öveket fiókokba, vagy erre a célra készített fém kihúzható tartóra lehet elhelyezni. A cipők tárolását a szekrény alsó részeiben helyezzük el. Fix polcokon, kihúzható polcokon vagy erre a célra alkalmas rácspolcokon helyezhető el. A belső kialakítást sokféleképpen el, lehet végezni, mindenki a maga igényeihez igazítva. Minden megoldásnál a fontosság a helykihasználás, a praktika és az átláthatóság. A megfelelő belső elrendezéssel megkönnyíthetjük a mindennapi öltözködést és a pakolást.

 

This entry was posted in Konyhabútor tippek and tagged , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>