Konyhai hulladékgyűjtők

Konyhai hulladékgyűjtők

Konyhai hulladékgyűjtők

A szelektív hulladékgyűjtés manapság nagyon elterjedt és ezzel a környezetünket is megvédjük. Egy kis odafigyelés ráfordításával megfelelő rendszerezéssel tudjuk a háztartási hulladékot tárolni. Konyhabútorunkban a hulladéktárolókat az alsó elemekben helyezzük el egy erre a célra kialakított szekrényben, vagy a mosogatós alatt lévő elemben. A nagyobb méretű hulladékgyűjtő megválasztása esetén a mosogatós szekrényben nem férne el a szifon kialakítása miatt, ezért külön elemet kell biztosítani. A hulladékgyűjtők, kihúzása történhet az ajtó kinyitása után kézzel, vagy az ajtóra rászerelve automatikus kiképzéssel.

A szelektív hulladékgyűjtők edényei különféle méretű tárolókból van összeválogatva. Lehetnek kettő, három vagy akár négy külön álló részből összeépítve, mely megkönnyíti a hulladékunk szétválogatását. Űrtartalmuk tárolóként 8-18 literig változhat. Szerelhetjük fenéklapra, oldallapra, akár erre a célra elkészített fiókokba is rakhatjuk. Az ajtóval együtt nyíló szemetesek teteje a nyitáskor automatikusan hátra vagy oldalra nyílik, ezért a folyamatos munkavégzés során teljesen higiénikus. A műanyag tárolókat könnyen szét lehet szedni, ezért a tisztán tartásuk egyszerű.

This entry was posted in Konyhabútor tippek and tagged , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>