Anyagok

Anyagok

Különféle alapanyagokat, illetve szerelvényeket használunk, amit a megrendelő igényeihez igazítunk. Fa konyhabútoroknál, szekrényeknél különféle műszárított fafajokat használunk: tölgy, kőris, cseresznye, dió, bükk, borovi- és lucfenyő. Felületük különböző színű páccal, lakkal kezelve. Fa konyhabútoroknál igény szerint nem csak a frontot készítjük fából, hanem a lábazatot, párkány és fénylécet, látszó oldalakat.

Továbbá különféle színű pozdorja és színfurnéros lapokat, MDF alapanyagú lapokat fóliás illetve festett kivitelben RAL színskála alapján. Szerelvényeket, rácskosarakat, üvegeket, fogantyúkat az egyszerűtől a modern kivitelig a megrendelő elvárásához igazítva. A konyhai munkalapok készülhetnek: 3,4 cm-es pozdorja lapból, gránit táblából vagy homogén akriltáblából.

Pozdorja munkalapok

anyagok-pozdorja-munkalapok

munkalapok

A munkalapok víz- és hőállóak, mely mindennapi használat során a legnagyobb igénybevételnek van kitéve. 3 és 4 cm-es vastagságban,szín azonos vízzáróval kiegészítve.

Katalógus letöltése

Mdf konyhabútor ajtófrontok

Bútorajtók

Mdf bútorajtók

A konyhabútor frontok meghatározó szerepet töltenek be színben és formában egyaránt. Mdf alapanyagból készíthető fóliázott, festett, tömör fa, furnérozott és alumínium profilból készített ajtó frontok. 32 típusú marásmintával, 70 színben, több formában kapható.

Katalógus letöltése

Egger bútorlapok

egger bútorlapok

Egger bútorlapok

18mm-es két oldalon laminált pozdorja lapok. Elzárása 1-2mm vastag műanyag élzáróval (ABS) történik. Bútoraink korpuszának meghatározó elemei.

Katalógus letöltése

 

Konyhai kiegészítők és rácskosarak

anyagok-konyhabutor-kiegeszitok-racskosarak

Rácskosarak

Konyhabútoraink belső rendszerezésére szolgáló eszközök, melyek praktikusan megkönnyítik napjainkat. Változatos megjelenést biztosítanak formáiban.

Katalógus letöltése

 

Konyhabútor világítás

Konyhabútor világítás

Több fajta megoldásra találunk alternatívát, legyen az a szekrény teteje, belseje, alja. Spot lámpák, led lámpák, fénycsöves foglalatok.

Katalógus letöltése

 

Gardróbszekrény kiegészítők

Gardróbszekrény kiegészítők

A menüpontban a gardróbszekrény belső rendszerezésére szolgálóvasalatokat talál, melyek minden ruhaneműnek praktikus elhelyezést biztosítanak.

Katalógus letöltése

 

Bútor fogantyúk

Fogantyúk

Bútor ajtóknak díszítő elemei, melyek megadják a hangulatot és az összhatást a végleges megjelenéshez. Króm, matt króm, nikkel, antikolt, felülettel kaphatók.

Katalógus letöltése

 

Mosogatók

Mosogatók

Rozsdamentes mosogatók, gránit mosogatók különféle formában és színekben, csepegtetővel, gyümölcsmosó résszel, vagy a nélkül.

Katalógus letöltése

 

Blum vasalatok

Blum vasalatok

Blum vasalatok

A modern konyhabútor ellengethetetlen kellékei a Blum-tól. A fiók rendszerek, kivetőpántok és felnyíló rendszerek halk és könnyed mozgatás érdekében.

Katalógus letöltése