Galéria

Konyhabútor referenciák

Az általunk készített egyedi konyhabútorokból kaphat ízelítőt az alábbi menüben.
Bútoraink megjelenése megrendelőink elképzelése és a mi ötleteink álltál valósulnak meg. Formában, felépítésben teljesen egyedi képet mutatnak. Az egyszerűtől a modernig mindenre találunk megoldást. A helyszínen ötletekkel és tapasztalatunk megosztásával próbálunk segíteni a megrendelőinken.

Egyéb referenciák

Kisebb bútorokat, gardróbszekrényeket, szobabútorokat tekinthet meg az alábbi képtárba.
Egyedi felépítésben és színben. Megtalálhatóak a tolóajtós variációk, tükörrel és üveggel kombinált bútorok. Egyedi ötletek alapján készültek, a megrendelő által elképzelt formában.

Konyhabútor látványtervek

Ahogy mi készítjük a látványterveket a konyhabútorokról. Árajánlatkéréskor küldünk egy alap tervet, és addig formáljuk, még megfelel az elképzeléseinek. Javítunk a felépítésen, színen, formán. Megpróbáljuk az elképzeléseit kielégíteni, hogy vizuálisan is lássa a konyhabútorát, a teljes bútor elkészülte előtt. A végleges terv elkészülte után csatoljuk a kért árajánlatot.

Konyhabútor ötletek

Az alábbi képekből ötleteket meríthet a tervezés előtt álló bútorához. Különféle stílusú és formájú konyhabútorokat talál, felépítésben és színben egyaránt. A klasszikustól a modernig mindenre tudunk megoldás.
A galériában található képek csak illusztrációk!

Gardróbszekrény ötletek

Az alábbi képekből ötleteket meríthet a tervezés előtt álló bútorához. Különféle stílusú és formájú gardróbszekrényeket talál, felépítésben és színben egyaránt. A klasszikustól a modernig mindenre tudunk megoldás.
A galériában található képek csak illusztrációk!