Partnereink

Közvetlen partnerek

Forrest Hungary Kft.

Az 1990-ben alapított Forest Hungary Kft. export-import és nagykereskedelmi tevékenységével meghatározó beszállítói szerepet tölt be a bútoripari, belsőépítészeti alapanyagok és alkatrészek hazai piacán.

http://www.foresteu.com/

Blum Magyarország

Blum a bútorok nyitását és zárását élménnyé teszi és növeli a mozgási komfortot minden lakrészben, de mindenek előtt a konyhában.

http://www.blum.com/

 

M.L.S. Magyarország Kft.

Faipari felhasználásra alkalmas bel- és kültéri lakkokat, festékeket, pigment-készítményeket, módosító adalékanyagokat, effektanyagokat és hígítókat forgalmaz.

http://www.milesi.hu/

Nett Front Kft.

Minőségi alapanyagaikkal minőségi terméket állítanak elő. Az általuk gyártott frontok az ezen a területen elérhető legújabb technológiával készülnek. Termékeik megfeleltek a legszigorúbb német konyhagyártók tesztjein, és ezáltal, a Nett Front Kft. jegyzett cég lett az európai bútorpiacon is.

http://www.nettfront.hu/

Lapp-fa Kft.

A Fehér alapszíneken, a szivárványos Uniszíneken, a változatos Fautánzatokon keresztül, a varázslatos Fantázia színeken át érezhetjük a harmóniát, melyet az EGGER bútorlapok biztosítanak.

http://www.eggerbutorlap.hu/

Katedral-Glas Bt.

Katedrál üvegek széles skálája mintákban és színekben, savmaratott üvegek, parsol, reflexiós üvegek,színes üvegek forgalmazása.

http://www.katedral-glas.hu/

 

ShineAlpok Kft.

Fenti termék a bútoripar és a belsőépítészetben jelen kor igényeinek megfelelő magas fényű lapok új generációja. Egy tökéletesen sík, tükör fényt biztosító 18 mm vastag panel.

http://www.shinealpok.hu/